Na twee overwinningen is ook onze C-ploeg er natuurlijk ook op gebrand om de punten mee naar huis te nemen. Hopelijk ligt de spanning hier niet zo hoog want dat kunnen onze zenuwen niet meer aan.


We beginnen de wedstrijd vrij snel met een tegendoelpunt, onze Spartanen laten zich niet doen en vechten meteen terug. Anne maakt het met een mooie inloper weer gelijk. (1-1)

Jochem en Ben zitten volledig in het spel ze vliegen letterlijk over het veld. Ook Nils is duidelijk in topvorm, hij haalt de ballen er met gemak tussen uit. Onze Spartanen geven niet op, ze gaan er voor 100% voor, echt top om te zien! Maar Verde is ook sterk en maakt 2-1.

Ook uit de tribunes klinkt weer tromgeroffel, een nieuwe passie voor Geert?
De Spartanen hebben duidelijk veel suikers binnen, de ballen vliegen in het rond.
De snoepjes worden dan ook enorm geapprecieerd (Bedankt Ben & Britt! n.v.d.r.).

Tina legt een shot netjes binnen (2-2). Ook Anne is sterk bezig, ze lokt makkelijk een penalty uit door een heer die haar in de rug duwt. Koen zet hem vlotjes om, 2-3. Nils doet het even vlotjes als An, ook hij heeft geen moeite om zijn inloper mooi binnen te gooien. (2-4) Het gaat vlotjes voor onze Spartanen, de doelpunten volgen elkaar snel op. Jochem scoort met een mooi shot van ver. (2-5) Mitch doet het net zoals Jochem met heel veel gemak, mooi shot! (2-6) Verde geeft zich natuurlijk niet zomaar gewonnen, 3-6.

Nils maakt een mooie inloper na de rust en brengt zo de bezoekers op 3- 7. Ben maakt het 8e doelpunt en zo bouwt Spartacus/NDN verder aan de overwinning. Wissel: Jochem voor Nils. Tegendoelpunt van Verde en met nog 15’ te spelen, staat het 4-8. Na een mooie schijnbeweging van Jochem, legt Koen de mand rustig in de korf. Verde blijft ook mee scoren en zo belanden we op 7-9.  Zoals vaak gevraagd op training, trekt Jochem achter de korf weg en scoort de tiende goal. Verde legt een inloper in de mand, maar Mitch antwoord onmiddellijk met een onderhands showke. EINDSCORE 8- 11!! 

Proficiat aan alle Spartanen voor 3 overwinningen, volgende week herhalen?!