Minder goed nieuws zondagmiddag vanuit Herentals. Jammer genoeg kon onze ploeg Jense geen spreekwoordelijke riem onder het hart steken. Zondagmiddag verloren zij in Herentals de wedstijd voor behoud in/promotie naar Hoofdklasse 1 tegen Hoevenen met 17/13.

 


Eigenlijk hebben we nooit de indruk kunnen wekken dat we de match winnend zouden afsluiten. Namen we nog een degelijke start (0/1 en 1/2), ex-Spartaan Wesley Claes had het shot bij zijn ploeg duidelijk op een hoger niveau kunnen brengen dan bij onze groen-rode kleuren. Scoren voor ons verliep en verloopt toch ó zo moeilijk en met 13 punten zal je niet veel wedstrijden winnen.
Hoevenen oogde scherper op alle vlakken en toonde ook meer grinta om deze match te willen winnen. Op basis van deze wedstrijd kunnen we niet anders dan zeggen dat Hoevenen verdiend promoveert naar Hoofdklasse 1.
SKK/NDN kon op geen enkel ogenblik de indruk wekken de match naar zijn hand te kunnen zetten. Jammer dat we tijdens de reguliere competitie niet een paar puntjes extra konden sprokkelen. Dan had deze wedstrijd vandaag niet moeten gespeeld worden. En die paar puntjes hebben er links en rechts toch wel ingezeten. Jammer !

Enkele seizoenen geleden degragdeerde toen nog gewoon Spartacus ook al eens naar Hoofdklasse 2, om dan meteen kampioen te spelen en de verloren plaats in Hoofdkalsse 1 onmiddellijk terug in te pikken. De talrijke supporters die vandaag het beste van zichzelf gaven op de Herentalse tribunes, rekenen op niks minder en zullen er ook alles aan doen opdat SKK/NDN volgend jaar zich simpelweg tot KAMPIOEN zal kronen in Hoodfdklasse 2. Met minder zal niemand genoegen nemen !  Speelsters en spelers, jullie weten wat jullie te doen staat... ;-)

Laat ons de zaal nu maar even vergeten en uitkijken naar een mooi einde van het resterende veldseizoen en onze eerste wedstrijden op onze nieuwe locatie!