Wat op papier een iets gemakkelijkere wedstrijd moest worden, werd tijdens het verloop van de 1e helft heel duidelijk dat dit alleszins niet ging zijn. Met enige frustraties op de tribune en van de coaches. Je wil niet weten hoeveel coaches er dan op de tribune zitten.

We beginnen met:
Aanval: Lenthe, Fay, Kamil, Dean
Verdediging: Celine, Mira, Lucas, Lowie

Na 6 minuten is het nog steeds 0-0. Onze afwerking laat het afweten.
Na 10 min brengt onze aanvoerster Lenthe ons op voorsprong: 0-1.
Catba weet direct te reageren en het wordt 1-1.

Via een penalty en inloper komt Catba op voorsprong: 3-1.
De pit die onze ploeg vorige week tegen Hoboken/Mercurius had, was nu heel ver te zoeken.
Catba zet de weinige kansen die ze krijgen jammer genoeg snel om in doelpunten waardoor de ruststand 4-1 wordt.

Even pauze en vermoedelijk een peptalk van Bjorn en Geert.
Na de rust laten ze even op zich wachten, maar daar komen ze als echte leeuwen terug het veld op.
En waaauw, wat een ploeg krijgen we nu te zien!!!!

De supporters gaan even vocaal uit de bol, GOGOGO en na 3 minuten in de 2e helft scoort onze captain: 4-2.
Lowie zijn schroef staat goed aangedraaid en brengt de bordjes vrij snel terug in evenwicht: 4-4.

Oef, we beginnen opnieuw. Lowie brengt SKK/NDN op voorsprong met 4-5.
Yes, wat een spanning heerst er nu op de tribune.
Helaas scoort Catba de gelijkmaker en legt de eindstand vast op 5-5.

Een eerste helft om snel te vergeten, maar knap werk van de ganse ploeg om de achterstand weg te werken en uiteindelijk nog gelijk te eindigen.

Volgende week zondag 17/02 trekken we met z'n allen naar Verde!
Match start om 15u45, supporters op post!

PS: Izaak, je wordt gemist in de ploeg en we hopen allemaal dat je er snel weer bij bent!!