Eerste thuismatch dit weekend voor onze U12 die hun mannetje moesten staan tegen Temse, letterlijk ...

Want helaas hadden we weer maar 1 meisje in onze rood-groene tenue.

In de eerste 10 minuten lopen we Temse helemaal onder de voet.
We krijgen veel kansen en kunnen in verdediging veel ballen onderscheppen zodat Temse niet aan de korf geraakt.
We slagen er echter maar 1 keer in om te scoren na een shot van Wannes. Na de vakwissel loopt het veel vlotter, zowel bij ons als bij Temse, we gaan rusten bij 3-3 gelijke stand. Voor Spartacus/NDN scoorden Mats via een inloper en Jakob uit shot (mooie aanval met een goal uit een tweede kans; dat ziet de coach graag).

Temse heeft moed geput uit deze 10 minuten en trekt die lijn na de rust door. Ze komen zelfs op 3-4 voorsprong, ook al omdat we zelf 2 stippen missen ... De dames van Temse laten zich zeker niet doen door onze heren. Hoewel we toch voldoende kansen krijgen blijft de afwerking achterwege.

In het laatste stuk van de wedstrijd blijven de kansen komen, dankzij een sterke Tijl komen we gelijk. Tijd voor een time-out denkt de coach van Temse, maar die heeft averechts effect. Tijl laat zien dat hij van alle markten thuis is en scoort na zijn shot ook nog een korte kans en een inloper. Helemaal op het einde kan Temse nog milderen naar 6-5, maar de verdiende overwinning is binnen. Proficiat jongens (en meisje)!