Zaterdag 19 oktober. Een gewone typische herfstdag; bewolkt, frisse wind en droog.

Toch hebben veel toeschouwers dit weer getrotseerd om hun club vurig aan te moedigen. Er staat een knaller op het programma tussen de nummers 3 en 4 in het klassement...

SKK/NDN A neemt het op tegen de geelhemden van Putse.
De grootte van enkele spelers van Putse vallen meteen op maar van intimidatie is geen sprake. Na 2 minuten staat de 1-0 al op het bord door een worp van Fay, die  samen start met Thor, Jarri en Youna in het aanvallend vak.
In de andere helft staan Lucas, Izaak, Lisa en Hanae.

Lang genieten van de voorsprong is geen sprake. De bal gaat goed over en weer maar door pech bij de afwerking staat het na tien minuten 1-2. SKK/NDN komt opnieuw langszij via Lucas, 2 minuten later staat het plots 3-3. Jarri weet een mooie combinatie af te werken. De spanning stijgt want beide clubs zijn aan elkaar gewaagd.

Intussen is Noah tussen de lijnen gekomen en houdt Fay samen met Lucas de stand gelijk tot 5-5. Enkele seconden voor het einde van de eerste helft krijgt Izaak de bal toegeworpen. Geert roept luidkeels “schiet” en ja hoor, de bal wordt vanop een redelijke afstand perfect in het mandje gegooid. We gaan rusten met een 6-5 voorsprong.

In het begin van de tweede helft blijft de intensiteit hoog. Lucas scoort vanop afstand 7-5 na mooi rondspelen. Een 6-tal minuten verder in de tweede helft loopt Jarri vrij, krijgt de bal van Fay en scoort de 8-5. Kamiel is ondertussen ook op het veld gekomen om het resterende kwartier vol te maken.

Jammer genoeg wil de bal er voor SKK/NDN niet meer in, terwijl Putse wat meevallers heeft bij het scoren. Tegen de laatste 5 minuten staat de stand opnieuw gelijk. Het wordt nagelbijten tot het einde van de wedstrijd.

In de slotseconden strandt een heel mooie poging van Jarri op de rand van de korf, maar het zit niet mee.
Onze Spartanen hebben tot op het einde goed stand gehouden waardoor dat punt meer dan verdiend is!!