Ook onze toppers van de tweede U14 ploeg spelen op 14 december hun laatste wedstrijd van 2019.
Zij gingen aan de slag tegen Rijko, de meisjesploeg uit de kempen.

Vermits onze jongens en meisjes vandaag volledig waren konden wij tevens 3 dames tegenstellen en speelde één jongen telkens als meisje. Geraak daar maar aan uit als scheidsrechter.

Bedankt Werner om deze wedstrijd in goede banen te leiden!

We hadden duidelijk goed opgelet tijdens de vorige wedstrijd en starten als een speer.  Er wordt volop gespeeld met het doel om te scoren, zo goed als iedereen doet een duit in het zakje. Met de rust staat er al 8-1 op het scorebord.

Vol overgave wordt er gespeeld en wanneer we vrij staan nemen we onze kansen, super! Onze rebound wordt ook goed aangelopen waardoor we meerdere kansen kunnen nemen per aanval. Rijko heeft wat moeite met uitwerken en dan botsen ze ook nog telkens op die middellijn die in de weg ligt.

Onze verdediging is soms niet goed wakker maar daar profiteert Rijko gelukkig niet echt van. We zijn steeds met de ballen weg na hun eerste kans en kunnen zo telkens opnieuw onze aanval bevoorraden.

We zien onze U14 ploeg elke week weer verder groeien en ze maken enorme stappen. Blijven voortdoen!

In de tweede helft verwatert het samenspelen en zijn we soms op zoek naar eigen gewin. Gelukkig worden tijdig de zaken nog in kering gebracht en eindigen we met een mooie 13-3 overwinning.

Goed herpakt toppers en ook voor jullie een welverdiende vakantie!