We beginnen de match met volle moed in de zaal van BKC.
Onze toppers staan paraat om er een spannende match van te maken.
Ook onze supporters zijn talrijk aanwezig om de mooiste ploeg van het land aan te moedigen.

Ben staat stevig in de rebound en zorgt voor vele recuperaties in verdediging. Deze ballen worden in aanval goed verwerkt en het is onze enige echte Jan die zorgt voor het openingsshot. Blauw Wit reageert hier vrij snel op met een shot van ver. Ook Koen zit in de match en weet de mand te vinden. (1-2) Even een weerupdate: het is ondertussen hevig aan het waaien. Toch is dit in de zaal geen excuus om 7 meter naast de mand te gooien.

Ondertussen weet Blauw Wit nog een doelpunt te scoren, waarop direct wordt geantwoord bij ons in aanval waar Jan een schitterende penalty uitlokt. Jense weet deze penalty te verzilveren in een doelpunt voor ons. (2-3) Blauw Wit maakt een omdraaier, waarop Koen in aanval direct reageert door mooi weg te trekken onder de korf. (3-4) Nadat Blauw Wit de gelijkmaker maakt, neemt Kurt een time-out. (4-4) Deze keer is het Jense die de mand weet te vinden en een goals maakt voor ons. Gevolgd door weer een mooi shot van Jan. De kloof van 2 doelpunten is gemaakt. (4-6) Nog net voor de rust weet Blauw Wit een penalty uit te lokken. We gaan de rust in met 5-6 op het scorebord.

Wekelijkse update: Cara en Jense hun baby heeft nu de grote van een aubergine of een Maltezer puppy. (Ooooooooooooohh)

We beginnen aan de 2e helft met een shot in ons voordeel van Ben. (5-7) Niet veel later volgt een shot van Jense. Jammer genoeg kan Blauw Wit snel een penalty uitlokken. (6-8) De penalty’s zijn blijkbaar in trek deze match. Ook Tina lokt een mooie penalty uit. Net voor we die nemen wisselt Kurt Koen in voor Mitch, die deze penalty even netjes binnen legt. Hierna weet ook Blauw Wit te scoren met een doorloper. (7-9)

Jense is overduidelijk in form en scoort ook ons 10de doelpunt. (7-10) Een aanval later scoort ook Jan weer een mooi schot, gevolgd door een schot van de tegenpartij. (8-11) Onze dames zijn deze match zeker onmisbaar. Enkele mooie steunen zorgen toch wel voor deze geweldige kansen. Zo kan Mitch een mooi schotje scoren waardoor de stand 8-12 wordt.

Nadat de verslaggeefster eventjes weg was om te bespreken, is de stand 11-14 …

Vermoedelijk moest onze verslaggeefster zich gaan opwarmen voor de volgende match.
De eindstand was 12-17.