Beste Spartanen

Wat een rollercoaster weer de afgelopen weken, die gevreesde 2e golf zet dan toch stevig voet aan wal in Antwerpen. Het verlangen naar een normale start van de voorbereiding was zo groot. Helaas moeten we dit allemaal toch nog even on hold zetten, zonder enige zekerheid dat alles wat nu besproken wordt ook werkelijk kan plaatsvinden.
Jullie zullen ongetwijfeld het nieuws en berichten op de voet gevolgd hebben, maar wat betekent dat nu concreet voor onze club?


Als Bestuur zijn we uiteraard unaniem dat de veiligheid en gezondheid van onze spelers, coaches & toeschouwers PRIO 1 is.

Voor de kern zit er helaas niets anders op dan de ganse voorbereiding te annuleren.
Zij zullen pas ten vroegste terug kunnen starten vanaf 27/08. De competitie wordt eveneens verschoven naar blok V03 (19-20/09).

De jeugd is een ander paar mouwen. Sporten onder de 18 jaar is toegestaan, maar hoe gaat dat nu concreet in zijn werk? De trainingen zullen onder voorbehoud aangevat worden op 12/08 en de competitie in blok V01 (5-6/09). Dit natuurlijk met een heel aantal (strenge) maatregelen die nauwgezet opgevolgd dienen te worden. Wij zijn jullie nù al waanzinnig dankbaar voor alle medewerking.

Maatregelen jeugdtrainingen

  • Kantine, kleedkamers & douches zijn gesloten
  • Registratieplicht: duid in Twizzit aan of je al dan niet aanwezig zal zijn
  • Mondmasker: verplicht vanaf 12 jaar, behalve op het veld
  • Verder worden dezelfde maatregelen in acht genomen zoals bij de trainingen in juni.
    (handen & materiaal ontsmetten, eigen drinken meebrengen, afstand houden…)


Wat de geplande evenementen betreft in augustus zijn we eveneens genoodzaakt deze te annuleren. Het Jeugd & Senioren Try Out-tornooi zal gewoon volgend jaar plaatsvinden, de clubdag hopen we nog te kunnen verzetten naar een latere datum.

Verder volgen we achter de schermen alle verdere ontwikkelingen op de voet op tijdens onze ‘Staycation’. We begrijpen dat velen onder jullie het sociale aspect van onze vereniging graag snel weer heropgestart zien. Echter zijn we ervan overtuigd dat we door deze beslissingen te nemen alle risico’s tot een minimum kunnen herleiden. Des te beter iedereen zich eraan houdt, des te sneller alles weer zijn normale gang kan gaan.

SAMEN STERK Spartanen, SAMEN STERK!!