Zowel de Spartanen als Rijko waren goed wakker afgelopen zondag. 
Werd dan ook een spannende en bittere strijd tot op het eind ... 

Elly & Lize hebben voor ons weer een mooi verslag klaarstaan. 

 


We beginnen de match met een minuut stilte als eerbetoon aan het overleden dochtertje van de T2 van Rijko. Heel veel sterkte van alle Spartanen!

De Spartanen beginnen direct aan de strijd, iedereen is duidelijk goed wakker en dat is te merken. Ben maakt direct de 0-1 in de eerste minuut en Kristin lokt een penalty uit die al snel de 0-2 op het bord zet. Ook Rijko zit meteen goed in de match waardoor het een stevige strijd wordt, desondanks houden de Spartanen goed stand. Sara neemt een korte kans achter de korf, ook meteen raak. Ben heeft duidelijk goed geluisterd naar Kurt want scoort weer een gemiddeld ver shot, topper! 

Spartacus heeft het even moeilijk met de passen maar ze geven de moed niet op. Sara loopt haar dame met gemak voorbij, wat een snelheid. Anne is aandachtig op de rebound en scoort hieruit. Ook Rijko laat de kansen niet onbenut en kan vlot scoren. Kurt doet even een motiverende speech om iedereen terug wakker te schudden! Met een 4-5 op de klok zijn we goed bezig! 

Koen zijn schouder is duidelijk beter, scoren is geen probleem voor hem! Tina doet dit gemakkelijk na met de 6 – 7. Na een lange aanval scoort Mitch een mooie korte kans! Blijven volhouden! Tina is heer en meester in de  rebound vandaag, ze haalt alle ballen eruit.

Koen doet een onderschepping die ervoor zorgt dat de bal goed blijft draaien. Het vlotte samenspel bij beide vakken is duidelijk te merken! We gaan de rust in met een 10 – 8, komaan Spartanen!

De rust heeft duidelijk goed gedaan, Sara scoort direct de 10 – 9! Toppie! Nils weet duidelijk goed wat hij moet doen, hij vecht voor elke bal. Door de sterke actie van Koen, scoorde Sara een mooi afgewerkt shot.  12 - 11, er is nog niets verloren!! GO GO GO!

Nils is helemaal in form en reageert duidelijk zijn examens af op de bal door een mooi shot te scoren. Wat een geweldig samenspel tussen Ben en Mitch! Ben scoort de 12 – 13 met nog 10 minuten op de klok. De Spartanen maken het graag spannend, met een 13 – 13 zijn we op de bank aan het nagelbijten. Kurt doet een snelle time-out zodat iedereen even op adem kan komen bij 14 – 14. 

We eindigen met een gelijkstand van 14 – 14.

Goed gevochten Spartanen!! 

 

Keep you posted!
Xoxo Elly en Lize