Brengen ze deze week de punten wel mee naar hus? 
Onze Spartanen zijn alvast in form én onze reporters ter plaatse staan op scherp. 


Uiteraard wordt er ook nu eerst een minuut stilte gehouden als eerbetoon. 

Urs is er helemaal klaar voor, hij scoort vlotjes de 0-1 bij aanvang van de wedstrijd. Dit zorgt voor vertrouwen, houden zo!
De scheids (per toeval dezelfde als vorige week) is duidelijk ook goed wakker en legt de ball op de vrijworp voor Spartacus. Easy peasy denkt Pieter en scoort meteen de 0-2. 

Wout maakt een prachtige tolbal waarbij we met 0 – 3 voorstaan! Nele is helemaal in form en neemt alle rebound voor zich. Topper!

Urs is mee fan van de scheids nadat hij een vrij worp fluit onder korf voor Urs. Deze wordt mooi afgemaakt door Pieter met 1 – 4. Er vliegen veel schoten in het rond. Spartacus is duidelijk sterker, hopelijk houden ze dit vol! Andy leeft zich helemaal uit in het spel en geeft zich volledig als coach! We citeren even Kurt zijn woorden bij de volgende goal: “Het is een Wout goal, we moeten het er niet meer over hebben.” Wie dit niet begrijpt moet dringend meer komen kijken…

Nele werkt super hard en redt de ballen vlotjes. Ware liefde want Simon scoort hieruit.  Vakwissel en meteen na een korte en efficiënte aanval maakt Pieter alweer een goal.
Elke laat haar snelste kant nog eens zien en scoort de 2-8 met een krachtige inloper, WOW! Yana scoort een ver shot erbij, de kloof is gemaakt! Een vrijworp zet intussen de 5 – 10 op het bord! Krachtpatsers, wel doorduwen nu. We citeren wat Andy zegt: “Simon scoort een Simonneke!” (Een heel erg ver shot dus, wederom als je dit niet wist, kom meer kijken!!).

Wout is ‘on fire’ en scoort het volgende “Wout goal”. Wij zijn trots op je, go go go! Yana maakt er de 7 – 13 van met nog een ver shot. We gaan met deze tussenstand de rust in. Blijven gaan jongens!!

Pieter opent de tweede helft met een ver shot! Yana voelt de liefde en scoort een sterk shot erna.
Wout voelde dit ook en scoorde hier een mooie 8 – 15 uit! Wat liefde toch allemaal doet.

Andy doet een wissel met Arina en Amber. Amber ziet haar kans en scoort direct! Andy balde beide vuisten sprong een meter in de lucht van blijdschap! Zo is Nathan er toch ook een beetje bij.. Na een mooie actie maakt Pieter de 8 – 18! Blijven vechten en gaan! Wout deed een zot shot, hij nam de steun en scoorde hieruit. Geert ziet alles met een scherp oog en zijn ervaring is duidelijk te merken in deze match. Hij stuurt zijn team mee van op de bank. Urs scoort een fenomenaal shot maar dit wordt afgekeurd door de scheids. Elke maakt de kleine frustraties goed door te scoren. Ook Jochem heeft een belangrijke functie in dit gebeuren. Hij filmt alles nauwkeurig zodat we alles kunnen herbekijken en analyseren. Professioneel hé!

Amber scoort nog een mooie korte kans en maakt de 11 – 21 met nog 9 minuten op de klok. Ondanks we goed voorstaan blijven we alles geven. Echte toppers! Geert wordt gewisseld voor Pieter. Hij is direct mee in het spel!

SAMEN STERK, we winnen deze match overtuigend met 14 – 22!
Andy blinkt van trots en Kurt zijn stem is weg, wat een duo! 


Keep you posted!
Xoxo Elly en Lize