Met 9 U12 trekken we naar het fort van Hoboken, aanwezigen: Wannes, Jacob, Mitch, Jin hui, Eline, Tijl, Robbe, Joke en Naturelle. HMKC is een volledige jongensploeg! Ze vliegen er direct in met 2 doelpunten, dat belooft!

Deze ploeg werkt efficient af. Het gaat nog tot 3-0 maar dan besluit Tijl ook een goal te maken 3-1. Jammer genoeg wordt er snel geantwoord met 4-1. Voor de rust maakt Robbe er 4-2 van. Dit op een rustige en beheerste manier.

De rust heeft onze Spartaantjes deugd gedaan. Welke magische woorden zijn er gezegd door Ben en Kurt? Tijl maakt er nog 4-3 van en Naturelle  4-4. Wat knap om in je 2de wedstrijd al te scoren meid!

Algemeen hadden we veel kansen, ze vielen er niet allemaal in. Ons aanvalspel proberen we over 4 te laten verlopen. We kiezen niet enkel voor inlopers (de tegenpartij vaker) en proberen ook shotpogingen te nemen.  Verdedigend zat het goed.  Hier en daar waren de passen nog niet zo goed of niet snel genoeg dus dat lijkt belangrijk om nog verder aan te werken tijdens de trainingen. Knap dat jullie na een achterstand toch kunnen blijven vechten om uiteindelijk een gelijkspel te behalen!