Ook vandaag staat ons Rood-Groen supporterslegioen klaar om met extra veel lawaai onze Spartanen aan te moedigen. Onder letterlijk tromgeroffel beginnen we aan een super spannende maar vooral belangrijke match!

KOMAAN SPARTANEN!!

Na een intensieve match van de A-ploeg vorige vrijdag tegen Blauw Wit én sterk supporter werk van iedereen aan de zijlijn, is het nu aan de B-ploeg om vandaag de eerste punten op onze naam te zetten. Verslaggeefster Elke zit voor jullie klaar om alles gedetailleerd neer te schrijven!

Een korte samenvattig van de wedstrijd van 15 februari. 
Iedereen was natuurlijk gebrand om te gaan helpen met de Valentijns pop-up die later vandaag gepland staat, maar eerst even focus jongens (en meisje)! 

Vrijdagavond, twintig over zeven. De tribune van de sporthal in Borgerhout vult zich met trouwe Spartacus/NDN-supporters die hopen op een welverdiende overwinning voor onze Spartanen.

Verslaggeefster van dienst Tina heeft terwijl al vlijtig de laptop klaargezet.

Opmerking van Jan: “De opwarming zijn we al aan het winnen!”
Opmerking van Yana: “Waar is Elly?”

Tromgeroffel voor dé match die punten moet opleveren! Komaan Spartanen SAMEN STERK!

Na een periode waarin onze vaste verslaggever van den A ziek was, is ze nu helemaal terug! “Ik ben weer helemaal klaar om jullie elke week het belangrijkste nieuws van de week te melden!" Vertelt een enthousiaste Elly "Jammer genoeg is ons Lize nog steeds geblesseerd, dit is toch een groot gemis.” 

Maar nu terug ter zake. 

Na een sterke wedstrijd van den B, zitten we helemaal klaar voor den A! Ik zie het, ze zijn er allemaal stuk voor stuk klaar voor. Zelf Yana is er klaar voor en dat met haar gebroken duim, wat een inzet!

Een leuke bende supporters waren vandaag getuigen van een boeiende match tussen Floriant en Spartacus/NDN U12, op verplaatsing in Merelbeke. 9 enthousiaste telgen waren aanwezig.  

Tijd voor alweer de laatste match van vandaag. Hopelijk hebben we nog wat adem over na de voorbije 2 matchen om ook de B-ploeg aan te moedigen. Door enkele gekwetste dames (Lize en Yana) en ook een zieke dame (Elly), was het een bijeen gesprokkel van dames. Hierdoor hebben de 3 dames die afwisselend onze B-ploeg aanvullen, al een hele wedstrijd in hun benen.

Elke zit klaar om alweer een verslag heet van de naald te kunnen schrijven.
Nadat Cara een beetje onhandig maar veilig op haar plaats aan de schotklok is gaan zitten, beginnen we met de match. 


Na een spannende match en nipte overwinning van onze C-ploeg is ook de A-ploeg zich aan het klaarmaken om met heel veel goede moed aan de wedstrijd te beginnen. Na een stevige opwarming, zijn onze Spartanen er helemaal klaar voor. 

Ook newbies Evi en Estée, zitten klaar om samen hun eerste verslag te schrijven van het seizoen. Let’s go!


Another weekend another matchday, met deze week de Catba Cats op bezoek. 
Den Twee heeft een dagje rust dus mag de C-ploeg vandaag als eerste de zaal opwarmen. 

Verslaggever van dienst Nathan heeft ook duidelijk een roeping gemist. 

Deze week op bezoek bij Scaldis, we spelen tegen Minerva en HMKC. 

© 2019, website powered by Twizzit.com