Na een grote teleurstelling van de wedstrijd voordien, raapt onze B-ploeg toch alle moed bijeen om aan de volgende match te beginnen. Ook dit belooft weer een pittige match te worden. Een echte scheidsrechter konden we niet vinden, daarom dat we Pieter maar op het veld hebben gezet.

Met een spetterende speech en onder luid gejoel van onze supporters starten onze Spartanen vol goede moed aan deze laatste maar oh zo belangrijke wedstrijd. Vandaag is allesbeslissend: zijn we zeker van behoud in HK1 of moeten we volgende week nog strijden in Beveren tegen de vicekampioen van HK2?

De laatste zaalwedstrijd voor dit seizoen. 
Onze U12 is alvast in form! 

Na twee overwinningen is ook onze C-ploeg er natuurlijk ook op gebrand om de punten mee naar huis te nemen. Hopelijk ligt de spanning hier niet zo hoog want dat kunnen onze zenuwen niet meer aan.

Na de overwinning van de A-ploeg willen we natuurlijk deze trend verderzetten.

Door het technisch defect aan de shotklok van voordien hebben we minder tijd om op te warmen voor de match van start gaat. Zal dit voldoende zijn om uit de startblokken te schieten?

We beginnen de wedstrijd met een super schattige cheerleader act van Verde.
Bij onze Spartanen is het volle focus, vandaag is belangrijk!
Zowel onze 9e man als die van Verde is met veel toeters en bellen aanwezig, dat belooft.

Ook vandaag staat ons Rood-Groen supporterslegioen klaar om met extra veel lawaai onze Spartanen aan te moedigen. Onder letterlijk tromgeroffel beginnen we aan een super spannende maar vooral belangrijke match!

KOMAAN SPARTANEN!!

Na een intensieve match van de A-ploeg vorige vrijdag tegen Blauw Wit én sterk supporter werk van iedereen aan de zijlijn, is het nu aan de B-ploeg om vandaag de eerste punten op onze naam te zetten. Verslaggeefster Elke zit voor jullie klaar om alles gedetailleerd neer te schrijven!

Een korte samenvattig van de wedstrijd van 15 februari. 
Iedereen was natuurlijk gebrand om te gaan helpen met de Valentijns pop-up die later vandaag gepland staat, maar eerst even focus jongens (en meisje)! 

Vrijdagavond, twintig over zeven. De tribune van de sporthal in Borgerhout vult zich met trouwe Spartacus/NDN-supporters die hopen op een welverdiende overwinning voor onze Spartanen.

Verslaggeefster van dienst Tina heeft terwijl al vlijtig de laptop klaargezet.

Opmerking van Jan: “De opwarming zijn we al aan het winnen!”
Opmerking van Yana: “Waar is Elly?”

Tromgeroffel voor dé match die punten moet opleveren! Komaan Spartanen SAMEN STERK!

© 2019, website powered by Twizzit.com